App Inventor

MIT App Inventor és un entorn de programació intuïtiu i visual que permet a tothom, fins i tot als nens, crear aplicacions totalment funcionals per a telèfons Android, iPhones i tauletes Android/iOS.

Els nous a MIT App Inventor poden tenir una primera aplicació senzilla en funcionament en menys de 30 minuts. A més, la nostra eina basada en blocs facilita la creació d’aplicacions complexes i d’alt impacte en molt menys temps que els entorns de programació tradicionals. El projecte MIT App Inventor busca democratitzar el desenvolupament de programari empoderant a totes les persones, especialment als joves, per passar del consum de tecnologia a la creació de tecnologia.

Un petit equip de personal i estudiants del MIT CSAIL, dirigit pel professor Hal Abelson, forma el nucli d’un moviment internacional d’inventors. A més de liderar la divulgació educativa al voltant de MIT App Inventor i realitzar investigacions sobre els seus impactes, aquest equip central manté l’entorn de desenvolupament d’aplicacions en línia gratuïtes que dóna servei a més de 6 milions d’usuaris registrats.

Els programes de codificació basats en blocs inspiren l’empoderament intel·lectual i creatiu. MIT App Inventor va més enllà per proporcionar un empoderament real als nens per marcar la diferència, una manera d’aconseguir un impacte social de valor incommensurable per a les seves comunitats.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable Sacosta +info...
Finalitat Gestionar i moderar els seus comentaris. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris No es transferiran dades a tercers, llevat d'obligació legal +info...
Drets Accedir, rectificar i cancel·lar les dades, així com d'altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Desplaça cap amunt